You are currently viewing A Fullmetal Alchemist mangakája új mangát fog kiadni

A Fullmetal Alchemist mangakája új mangát fog kiadni

A Square Enix havi Shonen Gangan magazinjának augusztusi száma hétfőn jelentette be, hogy Hiromu Arakawa új mangát dob piacra „hamarosan”. 

Az új Teaser

Hétfőn ünneplik Arakawa Fullmetal Alchemist mangájának 20. Évfordulóját. 

Arakawa leginkább a Fullmetal Alchemist, Silver Spoon  mangáról ismert. A manga Monthly Shonen Gangan-ban futott 2001 és 2010 között. A Viz Media Észak-Amerikában adta ki a sorozatot, valamint a kapcsolódó regényeket. A manga inspirálta a televíziós animék adaptációit 2003-ban és 2009-ben, két OVA-t, két anime filmet és élőszereplős filmet. Hasonlóan a 2003-as Fullmetal Alchemist animéhez, a 2009-es Fullmetal Alchemist: Brotherhood anime Hiromu Arakawa eredeti mangáján alapszik, bár ez utóbbi közelebb esik a manga történetéhez és végéhez. 

A Silver Spoon 2011-ben debütált, és 2019 novemberében ért véget. Az első Silver spoon anime évad, amely a mangán alapult, a Fuji TV Noitamina késő esti műsorblokkjában került bemutatásra 2013 júliusában, a második évad pedig 2014 januárjában mutatkozott be. Az Aniplex USA mindkét évadot kiadta otthoni videón, a Crunchyroll pedig az anime mindkét évadját közvetítette. És egy Élő akciófilm-adaptáció is készült 2014 márciusában. 

2021 első felében azonban a Jujutsu kaisen és a Demon Slayer volt a listák elején.

Vélemény, hozzászólás?