You are currently viewing A Columbia Pictures „Made in Abyss” hollywood-i élőszereplős filmet gyárt

A Columbia Pictures „Made in Abyss” hollywood-i élőszereplős filmet gyárt

A Deadline entertainment hírportál pénteken arról számolt be, hogy Akihito Tsukushi Made in Abyss mangájából a Columbia Pictures hollywood-i élőszereplős filmet csinál. A Sony, a Vertigo Entertainment és a színész, Masi Oka (Death Note Netflix live-action) producerek lesznek. 

Death Note


 
Szinopszis 
Az Abyss egy soha nem látott mélységű lyuk – egy fiatal lány és egy bátor robot leereszkedik, hogy megtalálja az igazságot. 

Orth városa különleges, mivel a hatalmas Abyss peremei köré épült, ezt a csodát még soha nem fedezték fel teljesen. Azok, akik túl messzire merészkednek, soha nem térnek vissza, de akik elég bátrak, hogy bejárják a területét, azokat „Barlangrablóknak” nevezik és élő legendákként kezelik. Ebben a városban él egy fiatal lány, Riko, minden idők egyik leghíresebb barlangrablójának a gyermeke, aki sok évvel ezelőtt tűnt el egy expedíción. 

Egy nap Riko élete megváltozik, amikor megismerkedik egy furcsa, Regu nevű robottal, aki úgy tűnik, hogy az Abyss-ból jött. Úgy vélve, hogy ez az Abyss fenekén ragadt édesanyja jele, Riko, Reguval leereszkedik az Abyss-ba. 

Tsukushi 2012 októberében kezdte el publikálni a kaland-fantasy mangát a Web Comic Gamma weboldalon. A Takeshobo a tizedik kötetet július 29-én adja ki.

Made in Abyss anime trailer

Vélemény, hozzászólás?