You are currently viewing A ‘Class Room✿For Heroes’ című novella anime-t kap

A ‘Class Room✿For Heroes’ című novella anime-t kap

Eiyuu Kyoushitsu

Shin Araki Eiyuu Kyoushitsu (Class Room✿For Heroes) című novella televíziós anime-adaptációját jelentette be pénteken a 12. kötetet felölelő tekercselősáv. 

Szinopszis 
Réges-régen létezett egy Démonúr, aki az egész világot terrorizálta, amíg egy Hős színpadra nem lépett és kihívta a Démonurat és legyőzte őt és véget vetett uralmának. A Hős ezután létrehozta a Rosewood Akadémiát, egy iskolát, amely azért jött létre, hogy a hősöket képezzenek ki, akik szükség esetén segítenek megvédeni a világot.   

Araki 2015 januárjában, több mint 2,5 évvel a GJ-bu befejezése után, a Shueisha Dash X Bunko kiadónál indította útjára az iskolai témájú akció-fantasy light novel-t Haruyuki Morisawa (Rinne no Lagrange) illusztrációival. 2018 júliusában került forgalomba a 11. kötet. Az Eiyuu Kyoushitsu kötetekből összesen 1,4 millió példány van forgalomban. 

Takashi Minakuchi hétfejezetes mangaadaptációja 2015 februárjától augusztusáig futott az Ultra Jumpban. Koara Kishida 2016 szeptemberében kezdett el rajzolni egy új mangaadaptációt a Monthly Shounen Ganganban. A Square Enix június 11-én adta ki a 12. Kötetet. 

Novella oldala: http://dash.shueisha.co.jp/dx/heroclassroom/
Manga oldala: https://magazine.jp.square-enix.com/gangan/introduction/eiyukyoushitsu/

Forrás: Ota☆Suke

Vélemény, hozzászólás?