You are currently viewing A ‘Blue Thermal’ című manga anime filmet kap

A ‘Blue Thermal’ című manga anime filmet kap

 Toei hivatalos honlapot nyitott Kana Ozawa, Blue Thermal című mangájának anime filmadaptációjához: csütörtökön, felfedve a főszereplőket, a stábot, egy teaser trailert és egy teaser képet. A film premierjét 2022 márciusára tervezik. 

Blue thermal poster

Staff: 
Rendező: dr: Masaki Tachibana (Barakamon, Princess Principal) 
Forgatókönyv: Masaki TachibanaNatsuko Takahashi (Tokyo Magnitude 8.0, Udon no Kuni no Kiniro Kemari) 
Stúdió: Telecom Animation Film 
Disztribúció: Toei 

Szinopszis: 
Tamaki Tsuru, az Aonagi Egyetem elsőéves hallgatója, középiskolás korában rengeteget röplabdázott. Amikor szerelmet vallott azonban elutasították, mert túl sportos volt. Az egyetemen csatlakozott a teniszklubhoz, hogy ne legyen annyira sportos. Egy nap véletlenül eltalálja Daisukét egy teniszlabdával, amikor éppen egy siklórepülőt vitt, és ezzel kárt okozott benne. Tamakit kétmillió jen javítási költséggel terhelték meg, de mivel nem tudta kifizetni az összeget, a sportegyesület repülőklubjához csatlakozik segítőnek. 

Ozawa 2015 áprilisától 2017 novemberéig egy sorozatban jelentette meg a repülés témájú mangát a Monthly Comic@Bunch magazinban. A Shinchosha 2018 februárjában adta ki az ötödik és egyben utolsó kötetet. Bár a manga a „Part 1” jelzővel ellátott végével kicsit elsietve zárult, a folytatás még nem jelent meg. 

Teaser trailer :

Hivatalos oldal: https://blue-thermal.jp/
Hivatalos Twitter: @eigabluethermal

Forrás: animate Times

Vélemény, hozzászólás?