You are currently viewing A Blue Exorcist új anime sorozatot kap

A Blue Exorcist új anime sorozatot kap

Anime banner

A Jump Festa 2023 rendezvényen bejelentették, hogy Kazue Kato manga, a Blue Exorcist, más néven Ao no Exorcist anime adaptációja új anime évadot kap. Egy 20 másodperces promóciós videót is közzétettek. A bejelentésből nem derült ki, hogy az új anime-sorozat reboot lesz-e, és ott folytatja-e a történetet, ahol az 1. évad abbamaradt. A promóciós videó mellett egy teaser látványterv is megjelent. További információkat az anime hivatalos weboldalán és hivatalos Twitter-fiókján jelentenek be.

A Blue Exorcist anime az azonos című sötét fantasy manga alapján készült, amelyet Kazue Kato írt és rajzolt. A mangát 2009 áprilisában kezdte el publikálni a Shueisha Jump Square-ben, és 2022 novemberéig a manga fejezeteit 22 kötetben gyűjtötték össze. Az A-1 Pictures stúdió vette fel a mangát egy anime adaptációhoz. Az első évadot 2011 áprilisától októberéig adták le, majd 2017 januárjában a második évad következett. A sorozat kapott egy anime filmadaptációt is Blue Exorcist: The Movie” címmel, amelynek premierje 2012 decemberében volt. Az új Blue Exorcist anime sorozat várhatóan a 3. évad lesz, azonban hivatalos részleteket még nem közöltek.

Ha még nem láttad a sorozatot, a Crunchyroll streaming platformján megtalálható az 1. és a 2. évad is. A Blue Exorcist anime sorozat hivatalos szinopszisa a Crunchyroll által leírtak szerint a következő:

Assiah, az emberek birodalma és Gehenna, a démonok birodalma. Normális esetben ez a két dimenzió sosem keresztezné egymást, de a démonok most betolakodnak az anyagi világba.

Vélemény, hozzászólás?