You are currently viewing A BLACKPINK történelmet ír az Egyesült Királyság hivatalos kislemezlistáján a „Pink Venom”-mal

A BLACKPINK történelmet ír az Egyesült Királyság hivatalos kislemezlistáján a „Pink Venom”-mal

A BLACKPINK K-pop történelmet írt az Egyesült Királyságban!

Helyi idő szerint szeptember 2-án az Egyesült Királyság hivatalos slágerlistája (amelyet általában a Billboard amerikai slágerlistájának brit megfelelőjeként tartanak számon) bejelentette, hogy a BLACKPINK „Pink Venom” című előzetesen megjelent kislemeze már a második egymást követő héten sikeresen a top 40-ben maradt az Official Singles Charton.

Miután a múlt héten a 22. helyen debütált a listán, a „Pink Venom” a szeptember 2. és 8. közötti héten a 37. helyen maradt.

A „Pink Venom” most az első K-pop lánycsapat dal, amelyiknek nem volt közreműködő előadója, és amelyik két hetet töltött az Official Singles Chart top 40-es listáján. Míg a BLACKPINK korábban a „Kiss and Make Up” (a 2018-as kollaborációjuk Dua Lipával) és a „Sour Candy” (a 2020-as kollaborációjuk Lady Gagával) című dalokkal érte el ezt a bravúrt, a „Pink Venom” az első olyan dal, amelyet kizárólag női K-pop előadó készített, és két hétig a top 40-ben szerepelt.

A „Pink Venom” egyben a BLACKPINK nyolcadik dala, amely egyáltalán bekerült a hivatalos kislemezlistára, a „DDU-DU DDU-DU”, a „Kiss and Make Up”, a „Kill This Love”, a „Sour Candy”, a „How You Like That”, a „Ice Cream” és a „Lovesick Girls” után.

Gratulálunk a BLACKPINK-nek!

Vélemény, hozzászólás?