You are currently viewing A Black Clover animációs film újabb eredeti karaktert mutat be

A Black Clover animációs film újabb eredeti karaktert mutat be

A Black Clover hivatalos honlapja: Sword of the Wizard King (Black Clover: Mahо̄tei no Ken) anime film szerdán felfedte, hogy Fumiya Takahashi fogja alakítani a filmben Jester Galandros, egy titokzatos varázslót, aki az előző varázslókirállyal állt kapcsolatban. A film stábja szombaton jelentette be, hogy a film vetítésein a „Volume 23.5” bónuszkönyvet adják majd ki a jegyet váltóknak. A könyvben Yūki Tabata által tervezett, a film eredeti karaktereinek karaktertervei, Johnny Onda filmíró rövid novellája és egy interjú a szinkronszínészekkel. A könyv bónuszként csak a film megjelenésének első hetében lesz kapható, és korlátozott számban.

A film világszerte a Netflixen debütál, a japán mozikban pedig március 31-én mutatják be.

Az eredeti manga alkotója, Yūki Tabata a film főfelügyelője és eredeti karaktertervezője. A televíziós anime munkatársai visszatérnek a filmhez. Ayataka Tanemura (Black Clover) rendezi a filmet, Itsuko Takeda tervezi a karaktereket, Minako Seki pedig a zenét. Toshihiko Seki fogja játszani Konrad Letót, az egykori varázslókirályt. Marie Iitoyo színésznő és modell az eredeti karakter, Milly Maxwell hangját fogja megszólaltatni.

A manga anime-adaptációja 2017 októberében mutatkozott be Japánban. A sorozat eredetileg 51 epizóddal szerepelt a listán, de 2018 októberében egy új évaddal folytatódott az 52. epizóddal, majd 2019 októberében ismét egy új évaddal folytatódott. A sorozat 2020 áprilisától a COVID-19 miatt szünetelt, majd 2020 júliusában a 133. epizóddal folytatódott. A sorozat 2021 márciusában adta le a 170. és egyben utolsó epizódját. A Crunchyroll a sorozatot japánul, angol felirattal, a Funimation pedig a sorozat angol szinkronizált változatát streamelte. Az anime 2017 decemberében debütált az Adult Swim Toonami műsorblokkjában.

Tabata 2015 februárjában indította útjára a Black Clover-t a Weekly Shonen Jumpban. A Viz Media adja ki a mangát digitálisan és nyomtatásban, a Shueisha MANGA Plus szolgáltatása pedig szintén digitálisan adja ki a mangát. A mangának 2021 májusáig több mint 15 millió példánya volt forgalomban világszerte.

Vélemény, hozzászólás?