You are currently viewing A 2023-as tavaszi szezon legjobban várt animéi

A 2023-as tavaszi szezon legjobban várt animéi

A 2023-as év animék felhozatalából elég erősen kezdett a téli szezonban, hisz megérkezett a Vinland Saga 2 évada, a Tokyo Revengers: Seiya Kessen 2 évad, a Bungo Stray Dogs 4. évada vagy éppen a NieR:Automata Ver1.1a. Viszont az őszi szezon se lesz gyengébb, hisz folytatódik az Attack on Titan vagy éppen a  Demon Slayer új évada. Nézzük is meg a legjobban vártakat.

Attack on titan banner

Attack on Titan: The Final Season Part 3 

Megjelenés: 2023. Március

Attack on titan

 

Szinopszis:
Több száz évvel ezelőtt rémisztő, emberre hasonlító lények jelentek meg. Ezek az agyatlan, magasra törő óriások, akiket „titánoknak” neveztek el, egzisztenciális fenyegetésnek bizonyultak, mivel végtelennek tűnő étvágyuk kielégítésére minden embert felfaltak, akit csak találtak. Mivel az emberiség nem tudott hatékonyan harcolni a Titánok ellen, kénytelen volt elbarikádozni magát nagy falak közé, amelyek körülvették az emberiség talán utolsó biztonságos menedékét a világon. 


Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Swordsmith Village Arc

Megjelenés: 2023. Április

Szinopszis:

Tanjiro elutazik egy kardkovácsok lakta faluba, és el kell magyaráznia Hotaru Haganezukának, a kardját készítő kovácsnak, hogyan sérült meg a kardja. Miközben Tanjiro a kardja megjavítására vár, az ellenségek közelednek… A Köd Hashira, Muichiro Tokito harcba száll a démonokkal, de szüksége lesz Tanjiro és Genya, egy másik démonölő segítségére. Elég baj, hogy két felsőbbrendű démonnal kell megküzdeniük, de vajon elbírnak-e egy olyan ellenféllel, aki négy különálló testre képes szétválni és szinte azonnal regenerálódni?


Dr. Stone: New World 3. évad

Megjelenés: 2023. Április

Szinopszis:

Öt évnyi ki nem mondott érzés után a középiskolás Taiju Ooki végre kész bevallani szerelmét Yuzuriha Ogawának. Amikor azonban Taiju belekezd a vallomásba, egy vakító zöld fény csap le a Földre, és világszerte minden egyes embert kővé változtat. Néhány évezreddel később Taiju arra ébred, hogy a modern világ teljesen eltűnt, mivel a természet virágzott az emberiség megállt évei alatt. A szobrok kővilága között Taiju egyetlen másik élő emberrel találkozik: tudománykedvelő barátjával, Senkuu-val, aki néhány hónapja aktív. Taiju megtudja, hogy Senkuu nagyszabású tervet dolgozott ki – a tudomány segítségével elindítja a civilizáció teljes újjáéledését.


Tonikawa: Over The Moon For You 2. évad

Megjelenés: 2023. Április

Tonikaku Kawaii 2 évad

Szinopszis:
Tonikawa: Over the Moon For You Nasa valószínűtlen szerelmi történetét követi nyomon. Nasa és Tsukasa egy havas estén találkoztak az úton. Nasa első látásra beleszeretett Tsukasa szépségébe. Miután egy teherautó elütötte őket, a vérző Nasa randira hívja Tsukasát. A lány beleegyezik, de egy feltétellel: össze kell házasodniuk.


Hell’s Paradise: Jigokuraku

Megjelenés: 2023. Április

Hell's Paradise

Szinopszis:
Gabimaru a Hollow, Iwagakure falu hideg és érzelemmentes nindzsája, akit nindzsatársai felültettek, és most a halálsoron van. Belefáradt a gyilkolásba és az árulásba, meg akar halni. De nem hajlandó meghalni. Vissza akar térni a feleségéhez, aki miatt megenyhült, és aki miatt nem tudott hatékony bérgyilkos lenni. Asaemon a Decapitator, a híres hóhér ezt látja, és van egy javaslata a nindzsának. Azt akarja, hogy Gabimaru csatlakozzon egy expedícióhoz egy Japántól délre fekvő szigetre, ahol az élet elixírjét keresik, cserébe a Shogun teljes kegyelemért cserébe. Ez a sziget azonban nem egy átlagos sziget: úgy tartják, hogy az a Paradicsom. A sziget azonban tele van rejtélyekkel…

Vélemény, hozzászólás?