You are currently viewing A 2022-es téli szezon legjobban várt anime folytatásai

A 2022-es téli szezon legjobban várt anime folytatásai

2022 első anime szezonjában hatalmas animék folytatását találhatjuk meg. Már csak a Demon Slayer és az Attack on titan final season második részét is rengeteg rajongó várja. Lehetne ennél jobb kezdése az új évnek? 

demonslayer trailer kép

Kimetsu no Yaiba: Yuukaku-hen 

Tanjirou Kamado elszegényedett családjával egy távoli hegyen él. Mint legidősebb testvér, apja halála után magára vállalta a család megélhetésének biztosítását. Egy hideg téli napon lemegy a helyi faluba, hogy eladjon egy kis szenet. Amikor leszáll az alkony, kénytelen egy kíváncsi férfi házában tölteni az éjszakát, aki figyelmezteti őt az éjszakában kóborló különös lényekre: rosszindulatú démonokra, akik emberi húsra vágynak.  

Demon Slayer banner

Amikor végre hazaér, Tanjirou legrosszabb rémálma válik valóra. Az egész családját brutálisan lemészárolták, egyetlen kivételtől eltekintve: a húga, Nezuko, húsevő démonná változott. A gyűlölet és a kétségbeesés elárasztja Tanjirou-t. Kétségbeesetten próbálja megakadályozni, hogy Nezuko más embereket támadjon meg, és útnak indul, hogy megbosszulja a családját, és megtalálja a módját, hogy szeretett húgát visszaváltoztassa emberré.  

Ebben az évadban: 
Tanjirou, Zenitsu és Inosuke a Sound Hashira Tengen Uzui segítségével Yoshiwara vöröslámpás negyedébe utazik, hogy levadásszák a várost terrorizáló démont.  

Attack, on titan

Shingeki no Kyojin: The Final Season 

Gabi Braun és Falco Grice egész életükben azért edzettek, hogy magukra öltsék a Marley irányítása alatt álló hét titán egyikét, és segítsék nemzetüket a Paradison élő eldiánok kiirtásában. Azonban amikor minden jónak tűnik a két kadét számára, a békéjüket hirtelen megingatja Eren Yeager és a Survey Corps megmaradt tagjainak megérkezése.  

Miután végre eljutottak a Yeager család pincéjébe, és megismerték a titánokat övező sötét történelmet, a Felmérő Hadtest végre megtalálta a választ, amelynek feltárásáért oly kétségbeesetten küzdöttek. Az igazsággal a kezükben a csoport elindult a falakon túli világba.  

A Shingeki no Kyojin: Az utolsó évadban két teljesen különböző világ ütközik össze, miközben mindegyik fél a saját céljait követi a Paradis szabadságharcának régóta várt befejezésében. 

shokugyo

Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou 2nd Season 

A 17 éves otaku Hajime Nagumo hétköznapi életét felborítja, amikor őt és osztálytársait egy fantáziavilágba hívják, és az emberiség megmentésével bízzák meg. Míg osztálytársai lenyűgöző, a harcban hasznos képességekkel rendelkeznek, Hajime-t lekicsinylik, mert csak egy gyengébb transzmutációs képességre tett szert, amelyből hiányzik a valódi támadóerő. 

A Nagy Orcus Labirintusban tett expedíció során Hajime-t elárulja egyik osztálytársa, és egy szakadék mélyére zuhan. Bár túléli a zuhanást, Hajime fenyegető szörnyekkel és szerencsétlenségekkel szembesül, amelyek egy komor rémálomba taszítják. Mivel túl szeretné élni és egy nap hazatérni, elhatározza, hogy harcolni fog a túlélésért – csakhogy találkozik egy bebörtönzött vámpírral, akit Yue-nak nevez el, és aki szintén ki akar törni a labirintusból. Yue érdeklődést mutat iránta, és néhány másik útközben megismert vámpírral együtt elkíséri Hajime-t az úton miközben folyamatosan átalakul hétköznapi emberből a világ legerősebb emberévé.  

Attack on titan banner

Vélemény, hozzászólás?