You are currently viewing A 2022-es tavaszi szezon legjobban várt új animéi

A 2022-es tavaszi szezon legjobban várt új animéi

Spy x Family 

A „Twilight” néven ismert ügynök számára egyetlen parancs sem lehetetlen, ha az a béke érdekében történik. Westalis mesterkémjeként Twilight fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy megakadályozza, hogy a szélsőségesek háborút szítsanak a szomszédos országgal, Ostaniával. Legújabb küldetése során Ostania politikusa, Donovan Desmond után kell nyomoznia úgy, hogy beszivárog a fia iskolájába: a tekintélyes Éden Akadémiára. Így az ügynök karrierje legnehezebb feladata elé néz: megnősül, gyereke lesz, és családosat játszik. 

Twilight, azaz „Loid Forger” gyorsan örökbefogadja a szerény árva Anya-t, hogy eljátssza a hatéves kislányának és az Éden Akadémia leendő diákjának szerepét. Feleségként Yor Briarra bukkan, egy szórakozott irodai dolgozóra, akinek szüksége van egy saját színlelt társra, hogy lenyűgözze a barátait. Loid azonban nem az egyetlen, akinek rejtett természete van. Yor másodállásban a halálos bérgyilkos, „Thorn Princess”. Számára Loiddal való házassága tökéletes álcát teremt. Eközben Anya sem az a hétköznapi lány, akinek látszik; ő egy esper, olyan titkos kísérletek eredménye, amelyek lehetővé teszik számára, hogy gondolatolvasó legyen. Bár rájön a valódi kilétükre, Anya izgatottan veszi tudomásul, hogy új szülei menő titkosügynökök! Persze soha nem árulná el nekik. Az elrontaná a mókát. 
MAL LINK

Shikimori’s Not Just a Cutie  

Shikimoris-Not-Just-a-Cutie-Anime-Release-Date-article

Izumi egy középiskolás diák, akinek az élete tele van szerencsétlenségekkel. Fiatal kora óta mindig sérülésekkel tért haza. Szerencsétlen hajlama miatt napjai csak rossz eseményekkel teltek – egészen addig, amíg nem kezdett el randizni Shikimorival. 

Shikimorit úgy lehet jellemezni, mint a tökéletes barátnőt: aranyos, imádnivaló, és hihetetlenül szerelmes Izumiba. Időnként azonban nem is olyan bájos; helyette a lehető legijesztőbb módon válik a legmenőbb barátnővé! Igényes jelenléte és komoly aggodalma Izumi jóléte iránt soha nem szűnik meg. Azzal, hogy az aranyos, mégis vagány Shikimori most már Izumi oldalán van, véget érnek a szerencsétlen napjai. 
MAL LINK

Aharen-san wa Hakarenai 

aharen-san

Reina Aharen, a kis termetű, aranyos, halk diáklány elég rosszul értelmezi a távolságot és a személyes teret. Néha centikre van az arcodtól, máskor meg mérföldekre van tőled! Az egyetlen, aki megpróbálja megérteni a furcsaságát, az Raidou Matsuboshi, aki mellette ül az órán. Fenyegető az arca, de valójában egy kedves fiú, akinek a fantáziája néha elszabadul. 

Az Aharen-san wa Hakarenai követi ezt a különös párost, amint fura barátságuk virágzásnak indul, amikor Raidou felveszi Aharen radírját. A lány félreérti a gesztust, és most már azt hiszi, hogy a legjobb barátok, ami megmutatja, hogy a legegyszerűbb dolgok is a legbonyolultabb kihívásoknak bizonyulhatnak számukra. 
MAL LINK

A Couple of Cuckoos 

couple of cocoos

A 16 éves szupertanuló Nagi Umino, a Meguro River Academy középiskola másodéves diákja, születésekor elcserélték. Útban egy vacsorára, hogy találkozzon a vér szerinti szüleivel, véletlenül találkozik a pimasz, szókimondó Erika Amanóval, aki eltökélte, hogy Nagi lesz az ál-barátja, mivel valójában soha nem akar férjhez menni. De amint Nagi eljut a vacsorára, rájön, hogy a szülei úgy döntöttek, hogy a kórházi cserét úgy oldják meg, hogy egyszerűen feleségül veszi a lányt, akit a vér szerinti szülei neveltek fel… akiről kiderül, hogy nem más, mint maga Erika! 
MAL LINK

Skeleton Knight in Another World 

Skeleton-Knight-in-Another-World-erhalt-Anime-Adaption-_-Anime2You-1280x720

Egy nap egy játékos addig játszott videojátékokkal, amíg el nem aludt… és amikor felébredt, a játék világában találta magát – csontvázként! Felszerelkezve avatárja erős fegyvereivel és páncéljával, és ijesztő csontváz külsejével, Arc-nak meg kell találnia a helyét ebben az új, fantasy világban. A nyugodt életre vonatkozó minden reménye szertefoszlik, amikor egy gyönyörű elf harcossal keresztezi az útját, és egy konfliktusokkal és kalandokkal teli útra indul. 
MAL LINK

Vélemény, hozzászólás?