You are currently viewing A 2021-es őszi anime szezon legjobb várt folytatásai

A 2021-es őszi anime szezon legjobb várt folytatásai

A szezon kifejezetten sok új eredeti animét hoz és sajnálatos módon nem túl sok folytatást. Itt megtalálhatod a szezon legjobban várt folytatásait. A szezon legjobban várt új animéjeit pedig itt találhatod meg.

mushoku-tensei

Mushoku Tensei: Isekai Ittara Honki Dasu 2. évad 

Annak ellenére, hogy egész életében terrorizálták, megvetették és elnyomták, egy harmincnégy éves bezárkózott ember mégis elhatározta, hogy megpróbál valami hősies dolgot tenni életében először – csakhogy ez tragikus balesettel végződött. Ám a sors fintora folytán Rudeus Greyrat néven egy másik világban ébred fel, és két szerető szülőtől született csecsemőként kezdi újra az életét. 

Rudeus megőrizve előző életéből származó emlékeit és tudását gyorsan alkalmazkodik új környezetéhez. Felnőtt elméjével minden várakozást felülmúló mágikus tehetséget kezd mutatni, és egy Roxy Migurdia nevű mágus segítségével tökéletesíti képességeit. Rudeus megtanulja a kardforgatást az apjától, Paultól, és megismerkedik Sylphiette-tel, egy vele egykorú lánnyal, aki hamarosan a legközelebbi barátjává válik. 

Ahogy Rudeus második esélye az életben elkezdődik, megpróbálja a legtöbbet kihozni az új lehetőségből, miközben leküzdi traumatikus múltját. Talán egy nap rátalál arra, amit a régi világában nem találhatott meg – a szerelemre. 

86 anime

86 2. évad 

A San Magnolia Köztársaság szerint a Giadian Birodalom ellen folyó háborújuknak nincsenek áldozatai – ez azonban csak propaganda. Míg a Köztársaság nyolcvanöt szektorának ezüsthajú “Albái” biztonságban élnek a védőfalak mögött, addig az eltérő külsejűeket egy titkos nyolcvanhatos frakcióba internálják. A hadseregen belül Nyolcvanhatosok néven ismertek, és arra kényszerülnek, hogy a köztársasági „Handlerek” parancsnoksága alatt harcoljanak a Birodalom autonóm légiója ellen. 

Vladilena Milizét a Spearhead századhoz rendelik, hogy helyettesítse korábbi Handlerüket. A társai által a Nyolcvanhatosok támogatójaként kitaszított lány továbbra is harcol az embertelen megkülönböztetésük ellen. Shinei Nouzen a Spearhead század kapitánya. Hírhedt arról, hogy ő az egyetlen túlélője minden századnak, amelyben részt vett, és ragaszkodik ahhoz, hogy vállára vegye elesett bajtársai nevét és kívánságait. Amikor a két különböző világból származó fiatal lelkek sorsa összeütközik, vajon meggyújtja-e a szikrát, amely meggyújtja a megváltás felé vezető útjukat, vagy a kétségbeesés lángjaiban égetik el magukat? 

WORLD TRIGGER

World Trigger 3. évad 

A Földet állandóan fenyegetik a Szomszédok, egy másik dimenzióból érkező legyőzhetetlen szörnyek, amelyek elpusztítják az életmódunkat. Legalább ott vannak a Határ elit harcosai, akik az idegen technológiát felhasználva harcolnak ellenük! Hősünk, Osamu Mikumo talán nem a legjobb ügynök, de bármit megtesz, hogy megvédje az általunk ismert földi életet. Amikor Osamu találkozik egy Yuma nevű, temperamentumos humanoid Szomszéddal, minden, amit helyesnek gondol, a feje tetejére áll. Vajon a két természetes ellenség valaha is barátok lesznek? 
 

Vélemény, hozzászólás?