You are currently viewing 9 év után visszatér a Bleach

9 év után visszatér a Bleach

9 gyötrelmesen hosszú év után végre közeleg a szeretett akcióshonen, a Bleach visszatérése. A Thousand-Year Blood War anime-adaptációja, amely a manga utolsó fejezetének felel meg, kapott egy trailert és egy megjelenési dátumot is. 

Még 2012-ben a rajongók legnagyobb csalódására a Bleach 366 epizód után váratlanul megszünt, annak ellenére, hogy a sorozat népszerűsége akkoriban vetekedett a másik két hatalmas shonen anime franchise, a One Piece és a Naruto népszerűségével. A sorozatot gyártó Studio Pierrot soha nem adott ki hivatalos közleményt, amely megmagyarázta volna, miért állt le ilyen hirtelen a Bleach, négy évvel azelőtt, hogy Tite Kubo befejezte volna a mangát. 

Teltek az évek, és a rajongók többnyire elvesztették a reményt, hogy a Bleach valaha is visszatér a képernyőre, hogy befejezze a történetét. Azonban 2020-ban, a manga két évtizedes évfordulóján bejelentették, hogy készül egy utolsó évad. 

Végre a rajongók megnézhetnek egy trailert, amely megmutatja, hogy mire számíthatnak az egyes főszereplők megjelenésében, valamint bemutatja az új, letisztult animációt is. A filmet először a Jump Festa eseményen mutatták be, amelyet a Shueisha ebben a hónapban tartott Japánban a Weekly Shonen Jump magazin emlékére, és jelenleg a YouTube-on is elérhető. A trailer néhány múltbéli jelenetet mutat be, de leginkább jövőbeli részleteket a közelgő utolsó fejezetből, amelyből kiderül, hogy az összes szeretett karakterünk megjelenik és téli ruhába öltözik. Láthatjuk többek között Ichigo Kurosakit, Orihime Inoue-t, Sado Yasutorát, Rukia Kuchikit, Kisuke Uraharát és a Gotei 13 összes kapitányát. 

A Thousand-Year Blood War arc 200 fejezetnek felel meg a mangában, így a rajongók valószínűleg egy hosszú évadra számíthatnak. 

A Bleach 2022 októberében tér vissza az epic final War  arc-al. Aki szeretné újra megnézni vagy bepótolni a sorozat 17 évadát az új szezon előtt, az a Hulu, Netflix, Funimation és Crunchyroll streaming platformokon megteheti. 

Vélemény, hozzászólás?