You are currently viewing 6 romantikus anime, ami áprilisban érkezik

6 romantikus anime, ami áprilisban érkezik

Ahogy közeledünk a 2022-es tavaszi anime-szezon felé rengeteg romantikus vígjáték (romcom) indul. Bár az évadban visszatér a The Rising of the Shield Hero is a 2. évaddal és a Kingdom a 4. évaddal, egyértelmű, hogy a romkomok fogják uralni a szezont. Íme azok a sorozatok, amelyeket a műfaj rajongójaként nem érdemes kihagynod, valamint néhány olyan, ami nem éppen romkom, de még így is valószínűleg be fog jönni.

Kaguya-sama: Love is War: Ultra Romantic (Season 3)

romcom anime april 2022 kaguya-sama season 3 visual

Kaguya és Miyuki idén tavasszal folytatják szerelmi háborújukat az egyik legnépszerűbb romkom anime, a Kaguya-sama 3. évadában: Love is War, melynek premierje áprilisban lesz. Az első 2 évadot készítő stúdió, az A-1 Pictures visszatér az animációhoz, és kiadtak egy 10 perces trailert a „Yu Ishigami Wants to Chat” című filmhez, amely a manga teljes 110. fejezetét tartalmazza:

Nemrég mutatták be Ai Haysaka, Iino Miko, Yu Ishigami, Chika Fujiwara, Miyuki Shirogane és Kaguya Shinomiya karaktereinek látványterveit, és 2022. március 18-án egy különleges bejelentést is terveznek. A Funimation streameli a tévés anime mindkét évadát, és leírják a történetet:

Az emberek úgy gondolják, hogy Miyukinak és Kaguyának randiznia kellene. Arrogancia azonban bőven akad mindkettőjüknél, így az egyetlen elképzelhető lépés az, hogy a másikat becsapják, hogy az tegye meg az első lépést!

Science Fell in Love, So I Tried to Prove It. r=1-sinθ (Season 2)

romcom anime april 2022 rikekoi science love key visual spring

A 2020-as hatalmas romkom-siker, a Science Fell in Love, So I Tried to Prove It szintén visszatér egy 2. évaddal 2022 áprilisában. Ayame Himuro és Shinya Yukimura 2 tudós, akik érdekes módon viszonyulnak a románchoz, és az első évad azután ért véget, hogy végre komoly előrelépést tettek.

A Studio Zero-G animálta az első évadot, bár még nem erősítették meg, hogy visszatérnek a folytatáshoz. A Crunchyroll közvetíti az animét, és leírják a történetet:

Mi történik, ha egy tudományos érdeklődésű lány és egy fiú, akiknek mély szenvedélye a kutatás, egymásba szeretnek? Egy Himuro Ayame nevű intelligens nő, aki a Saitama Egyetem tudományos végzős hallgatója, történetesen randira hívja Yukimura Shinya tudományos végzős társát. Természetesen nincs logikus oka ennek a szerelemnek! De mivel természettudományi és mérnöki szakos hallgatóként a szerelem logikusan nem bizonyítható, ez azt jelentené, hogy ezek az érzések nem valódiak, és megbukna mint természettudományos hallgató. Ezt szem előtt tartva, a ketten a laborban mindenki mást is belerángatnak különböző kísérletekbe, hogy bebizonyítsák, a szerelem valóban létezik.

Shikimori’s Not Just a Cutie

Az első nem folytatásos romkom anime a listán idén tavasszal, a Shikimori’s Not Just a Cutie szintén 2022 áprilisában indul. Eredetileg április 2-án kezdődött volna, de egy héttel elhalasztották, és helyette április 9-én lesz a premierje. A produkcióért a Doga Kobo stúdió felel, a főszereplőket és a stábot pedig már korábban bejelentették.

A Crunchyroll streamelni fogja az animét, és leírják a történetet:

A végső „szívtipró barátnő” megjelenik! A természetesen szerencsétlen gimnazista Izumi barátnője az osztálytársa, Shikimori. Gyönyörű mosolya és kedves személyisége van, és mindig boldognak tűnik, amikor Izumival van. Ő egy csinos, aranyos és szerető barátnő, de amikor Izumi bajban van… átváltozik egy szuper menő „szívtipró barátnővé”! Az aranyos és vagány Shikimori, Izumi és jó barátaik szórakoztató élete sosem ér véget! Ez az 1000%-ban értékes romantikus vígjáték most kezdődik!

A Couple of Cuckoos

romcom anime april 2022 a couple cuckoos key visual spring

Egy rendkívül népszerű manga anime-adaptációja, amelyet Japánban többször is újra kellett nyomtatni, az A Couple of Cuckoos egy újabb romkom anime, amely 2022 áprilisát és a tavaszt a műfaj uralja majd. A SynergySP és a Shin-Ei Animation stúdiók felelnek a gyártásért.

Korábban már kiadtak trailereket, amelyek Hiro Segawa és Sachi Umino karaktereire fókuszáltak. A Crunchyroll megerősítette, hogy streamelni fogják, és leírják a történetet:

A középiskolás Umino Nagi, aki csecsemőként egy másik család gyermekével keveredett, végre találkozik biológiai szüleivel. A találkozásuk napján véletlenül találkozik Amano Erikával, aki egy előkelő és gazdag lányiskola gimnazistája. A lány kérésére félig-meddig kénytelen a barátjának kiadni magát, hogy elkerülhesse a vőlegénye házasságát….Nemcsak hogy összekevert babák, de el is jegyezték egymást! A két család szerető szülei hivatalosan is elismerik az eljegyzésüket, és a pár elkezd együtt élni. Nagi szerelmes az osztálytársába, Segawa Hiróba, Erika pedig eltökélten lázad az apja ellen, ezért a pár megegyezik, hogy nem keverednek össze. A kusza és kaotikus romantikus vígjáték most kezdődik!

Love After World Domination

romcom anime april 2022 love after world domination key visual spring

A Love After World Domination egy szuperhősös romantikus anime, amely egy újabb érdekes románc, amely a 2022-es tavaszi szezonban érkezik, és áprilisban megerősítették a kezdését. A produkcióért a Project No. 9 stúdió felel.

A Funimation streamelni fogja az animét, és a szinopszist is elolvashatod:

Minden érmének két oldala van… a fény és a sötétség, a jó és a gonosz, a szeretet és a gyűlölet. Néha a kettő közötti határvonal vékonyra nő… és nagyon, nagyon könnyű átlépni. Így nem meglepő, hogy Fudo Aikawa, alias Red Gelato, a Gelato Five tagja és minden ember hőse, történetesen beleszeretett a Gekko nevű gonosztevőbe és a Gekko árnyékszervezet tagjába, Desumi Magaharába! De amikor az ilyen ellentétek vonzzák egymást, szerelmüknek nem kevés akadálya van…! Mit tehet egy ilyen pár? (Kodansha)

Komi Can’t Communicate Season 2

romcom anime april 2022 komi part 2 key visual spring

Komi folytatja a küldetését a Komi Can’t Communicate 2. évadában, amely idén tavasszal érkezik, bár a tervek szerint csak 2022 áprilisában fog megjelenni. Az első évad gyártásáért az OLM stúdió felelt, a folytatásról pedig egyelőre nem tudni több részletet.

A Netflix streamelte az animét, és leírják a történetet:

Tadano segít szégyenlős és nem túl társaságkedvelő osztálytársának, Kominak elérni azt a célját, hogy 100 emberrel barátkozzon össze.

Egyéb animék, amiket a romkom rajongók kedvelhetnek

  • Spy x Family
  • Aharen-san wa Hakarenai (Aharen Is Indecipherable)
  • Date a Live IV (Season 4)

Vélemény, hozzászólás?