You are currently viewing 3 új isekai anime, amit a 2021-es nyári szezonban elkerülhettél

3 új isekai anime, amit a 2021-es nyári szezonban elkerülhettél

  Az elmúlt években az isekai-ok egyre nagyobb sikernek örvendezhetnek, és ez alól a 2021-es nyári szezon sem kivétel, 9 isekai érkezett a nyári szezonba. Ezek közül három folytatás, a többi pedig új anime.  

1. How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom 

Ez az anime egy “világépítő” isekai. Én személy szerint azért szeretem ezt a sorozatot, mert a főszereplő az eszét használja.A főszereplő rengeteget beszél a mezőgazdaságról, a gazdaságról, a pénzről és más szükséges dolgokról, amelyek egy királyság sikeres vezetéséhez szükségesek. A Realista hős címszereplője nem olyan, mint a szokásos MC-k, akik cheat képességekkel könnyen legyőznek mindenkit. Ha szereted az isekai sorozatok aranyos női karaktereit, nem fogsz csalódni. és ha kíváncsi vagy, hogy mit jelent realista hősnek lenni, akkor csak nézd meg a sorozatot. 

How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom
How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom

Szinopszis: 
 „Ó, Hős!” Ezzel a közhelyes mondattal Kazuya Souma egy másik világba idézve találta magát, és a kaland – nem kezdődött el. Miután bemutatja az ország gazdasági és katonai megerősítésére vonatkozó tervét, a király átengedi neki a trónt, és Souma a nemzet irányítását találja a nyakába varrva! Mi több, most már a király lányát is eljegyezte…?! 

Hogy az országot talpra állítsa, Souma maga mellé hívja a bölcseket, és a tehetségeseket. Öt ember gyűlik össze az újonnan megkoronázott Souma előtt. Vajon milyen tehetségekkel és képességekkel rendelkeznek…?! 

2. The Dungeon of the Black Company 

Számomra ez egy hardcore isekai. Sok alulfizetett kemény munkás tud azonosulni ezzel az animével. A főszereplőt Japánból egy másik világba szállították, csak azért, hogy ésszerűtlen körülmények között dolgozzon. A történetben a főszereplő néhány szörny segítségével saját földalatti céget épít, hogy elmeneküljön a Társaságtól, ahol dolgozik. Azt tervezi, hogy meggazdagszik ezeknek a szörnyeknek a segítségével. Az MC intelligens, és minden helyzetben képes racionálisan gondolkodni. Azonban nem OP, mint a többi főszereplő néhány isekai-ban. Egyszerűen fogalmazva, ő csak egy stratéga, akinek az életében szerencsétlen események sorozata van. A történetben időutazás és aranyos lányok is szerepelnek. Ha ezek a részletek felkeltik az érdeklődésedet, akkor adj egy esélyt az anime megnézésére. 

The Dungeon of the Black Company
The Dungeon of the Black Company 

Szinopszis: 
Kinjinek megvolt mindene – egy elegáns lakás, egy ingatlanbirodalom, és elég pénz ahhoz, hogy jó életet legyen. Ezek után megidézik egy másik világba, ahol egy korrupt vállalat rabszolgájává válik. 

Egy fantasy országban, ahol a pénz a minden, egy földlakó csak egyféleképpen juthat előre: szerencsét kell probálnia, Sárkányok, koboldok és néha kétes bájitalok sem állíthatják meg Kinjit a világ legnagyobb bankszámlájának megszerzésében. A Fekete Társaság nyitva áll az mindenki előtt! 

3. Tsukimichi: Moonlit Fantasy 

Először is, ha van tapasztalatod azzal, hogy a külsőd miatt zaklattak, akkor tudsz majd azonosulni ennek az animének a főszereplőjével. Ha egy isekai-t szeretnél egy OP főszereplővel, akinek tipikus csábító háremje van, akkor ez a sorozat neked való! Továbbá, ha szereted a félembereket, akik képesek összebarátkozni az emberekkel, akkor biztosan imádni fogod ezt a sorozatot. Ebben az animében a főszereplő szövetségesei ezek a mitikus lények. Az emberek szörnyetegnek látják őt, ezért különböző mágikus ereklyéket vesz fel, amelyek elnyomják az óriási manáját. Van egy saját faluja is, ahol ő az úr. Az ott lakók különböző típusú félemberek, akik kedvesebbek, mint a normális emberek. 

Tsukimichi: Moonlit Fantasy
Tsukimichi: Moonlit Fantasy 

Szinopszis
Makoto Misumi egy átlagos gimnazista, aki átlagos életet él, de egyszer csak megidézik a másik világba, hogy „hős” legyen. A másik világ istennője azonban vissza taszítónak találja, és megfosztja a „hős” címétől, majd a világ peremén lévő vadonba taszítja. A vadonban vándorolva Makoto sárkányokkal, pókokkal, orkokkal, törpékkel és mindenféle nem emberi törzsekkel találkozik. Mivel Makoto egy másik világból származik, elképzelhetetlen mágikus erőket és harci képességeket tud szabadjára engedni. De vajon hogyan fogja kezelni a különböző fajokkal való találkozásait, és hogyan fog túlélni új környezetében. Ebben a fantasy-ben Makoto megpróbálja jobb hellyé változtatni a másik világot annak ellenére, hogy az emberek és az istenek elfordultak tőle.  

Ami a jövőben is érdekes lehet az „Isekai Ojisan” mivel már bejelentették, hogy jön az anime adaptáció.

Vélemény, hozzászólás?