You are currently viewing 18+ anime ajánló: Yarichin☆Bitch Club

18+ anime ajánló: Yarichin☆Bitch Club

A Yarichin Bitch Club OVA egy manga adaptációja, amit ezen a link-en érhettek el. A mangát 2012-ben kezdték írni, és jelenleg 2 kötete elérhető. Az anime 2018-ban jelent meg, és a TOHO animation adta ki az OVA 2 részét.

Yarichin

Epizódok: 2 
Studió: GRIZZLY 
Műfaj: Boys LoveComedyErotica 
Téma: School 

Szinopszis 
Takashi Toono nem tudta, mire számítson, amikor átiratkozott a Morimori Akadémiára, a hegyek mélyén fekvő, fiúknak fenntartott magán iskolába. Ez azonban semmiben sem különbözik a többi fiúiskolától, és mivel az év felénél lépett be, kitaszítottnak érzi magát – egészen addig, amíg az okos és barátságos Kyousuke Yaguchi be nem mutatkozik. 

Az iskola kötelező klubpolitikája miatt Toono úgy dönt, hogy csatlakozik a kevés erőfeszítést igénylő „Fotóklubhoz”, de a klub nem az, aminek látszik. A „Yarichin Bitch Club” becenévre hallgató klub tagjai szexuális szolgáltatásokat kínálnak az akadémia elszánt fiúinak – a szex szeretetén kívül semmi másért. Ami még ennél is rosszabb, az a havi szexkvóta – és a kudarcért súlyos büntetés jár: a klub erőszakkal elveszi az ártatlanságát. Azonban, ahogy az idő lejár, Toono megalázottan és a lehetőségekből kifogyva marad. 

Toono mellett a megpróbáltatások során Yaguchi, valamint Yuu Kashima áll – egy másik diák és klubtag, aki osztozik Toono szorult helyzetében. Miközben az elsőévesek a klubban a saját dilemmájukkal küzdenek, a klubnak közösen kell megbirkóznia a szexszel, a titkokkal és még a zaklatókkal is.

OVA 1. rész
OVA 2. rész

Vélemény, hozzászólás?