You are currently viewing 10 elképesztően drága funko pop figura

10 elképesztően drága funko pop figura

Bár a Funko rengeteg licenccel rendelkezik, sok figura kizárólagos a kiskereskedők számára, korlátozott ideig elérhető, vagy egyébként nehezen megtalálható. Miután átnéztük a legutóbbi árverési eladásokat és a Funko online árlistáit, találtunk néhány figurát, amelyeket egy-egy nagyobb halom pénzért vásárolnak és adnak el.

Ghost Rider Metallic Freddy Funko – 23,270 dollár
A bosszú szelleme egy ultra-exkluzív változatban szabadult el, amely a Marvel hős és a Funko kabalafigurája Freddy Funko keveréke. A 2013-ban megjelent figurából mindössze 47 darab készült. Ennek eredményeként nagyon ritka és nagyon sokan szeretnék. A Pop Price Guide, amely követi a Funko Pop! értékeit és eladásait, 4210 dollárra becsüli.

She-Ra – 470 dollár
A 80-as évek Masters of the Universe rajzfilm spin-off sorozatának harcos hercegnője 2013-ban robbant be. A figura nem volt korlátozott kiadású, de annyian lecsaptak rá, hogy ma már nehezen megtalálható.

Mike Wazowski Glow-in-the-Dark – (2,390) dollár
A zöld szörnyeteg a 2001-es Szörny Rt.-ből korlátozott fényben világító kiadásban volt elérhető 2011-től kezdve, de a gyűjtőknek vadászniuk kellett rá – mindössze 480 darab készült.

Reggae Rasta – 1,200 dollár
Ez a Bob Marley ihlette figura nagy keresletre talált a gyűjtők körében, mert korlátozott kiadású zöld ruhát visel az alább látható többszínű helyett. A rendes verzió kb. 400 dollárért kapható.

Holografikus Darth Maul – 5,560 dollár
A szarvasfejű gonosztevő az 1999-es Csillagok háborúja előzményfilm, A baljós árnyék című filmből kapta meg a fényben világító kezelést a Funkótól 2012-ben. A San Diego Comic-Con látogatói először csaptak le erre a változatra, amelyből mindössze 480 darab készült.

Master Chief – 910 dollár
A Halo videójáték hőse egy Barnes & Nobles exkluzív volt és 650 dollárt ér a piacon.

Ken Griffey Jr. Bronze – 8,580 dollár
Az egyik legünnepeltebb profi baseball játékos a Pop! kezelést kapta 2018-ban, de csak 24 arany bevonatú változatot készítettek a Seattle-i Safeco Field (amelyet 2018 végén T-Mobile Parknak neveztek el) szurkolóinak. A jelenlegi piaci érték 8,580 dollár.

Frankenstein Freddy Funko (Glow-in-the-Dark) – 3,000 dollár
Ez a Funko Pop saját változata Frankensteinről Freddyből, amelyet a 2019-es San Diego Comic-Conon mutattak be. Ez a cuki szörny figura két formában érhető el. Van egy nem világító változat, amelyből csak 350 darab készült, mindegyik kb. 610 dollárért, és van egy sötétben világító változat, amelyből csak 24 darab készült. Nemrégiben az egyik sötétben világító szörny figura eladásra került az eBay-en 3000 dollárért.

Purple Haze Jimi Hendrix (Metallic) – 3,080 dollár
Ez Jimi Hendrix limitált kiadású chase variánsa lila kendővel. A figura 2003-ban jelent meg a San Diego Comic-Conon, és mindössze 480 darab készült belőle. A metál fényű figura nagyon ritka és keresett a gyűjtők körében.

Dumbo Clown – 7700 dollár
A Disney klasszikus elefántja bohóc jelmezben tündököl ebben a Funko Pop figurában, amelyet 2013-ban adtak ki a San Diego Comic-Conon. A figurából csak 48 darab készült, és ez az egyik legdrágább Disney témájú Funko Pop! figura a piacon.

Vélemény, hozzászólás?